Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse nettsiden og analysere trafikk. Vennligst velg om du er villig til å akseptere informasjonskapsler fra vår nettside.

Velkommen til
Musikalkollektivet

Velkommen etter påske

Oppstart etter påske er 8. april. For Grease ensemble gjelder andre datoer.

Grease

Billettsalget er i gang!!!
Musikalkollektivets Musikal Master presenterer musikalen Grease i April 24.

MusikalKollektivet’s 25 Musikal Master elever samt 5 mannlige gjesteartister slippes fri i en forrykende musikal. Musikalen er spekket med fantastiske låter, forrykende dansenumre, gøyale og sjarmerende karakterer. Ensemblet gir deg et lite innblikk i ungdomskulturen i 1950 årene, da brylkrem, hvite tennissokker og strikkbelter var et must og Rock’n Roll var den kuleste og hott’este musikkformen.

Vi har nye nettsider

Endelig kan vi lansere våre nye nettsider som vi har jobbet iherdig med gjennom våren og sommeren.

Her finner du oppdatert timeplan og kursoversikt, informasjon om kommende og tidligere forestillinger og kontaktinformasjon til instruktører og ansatte. Snart finner du også påmelding til neste semester og en oppdatert oversikt over hvilke kurs du er påmeldt til og mye mer.

Hva skjer på Musikalkollektivet

Her er det neste som skjer på Musikalkollektivet

Madagascar - utdrag


06. mai 2024


MusikalTeater

Huskonsert kl 17.00


12. mai 2024


Artistgruppe 1

"Fra Hønefoss til Hollywood" - 3 forestillinger


24. mai – 25. mai 2024


Musikal og Musikalgruppe voksne

Sang, dans, teater og musikal!

Musikalkollektivet er et servicesenter for barn, ungdom og voksne som ønsker seg undervisning og opplæring innenfor sang, dans, teater og musikal. Med et bredt tilbud og mye erfaring ønsker vi å øke ferdighetsnivået, mestringsfølelsen, forståelsen og gleden av å drive med sang, dans og teater.