Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse nettsiden og analysere trafikk. Vennligst velg om du er villig til å akseptere informasjonskapsler fra vår nettside.
Våre kurs

Musikalgruppe Voksne

Musikal Voksen

Om kurset

Dette er et eget tilbud for voksne som har lyst til å jobbe med sang, dans og teater og stå på en scene. Voksne som har lyst til å utfordre seg selv innenfor fagkretsene. Hente frem det kreative og lekne, og være medvirkende til egne musikal og showforestillinger, samt delta på Musikaltilbudets årlige produksjoner som solister, skuespillere og ensemble. 

På musikalgruppe for voksne jobber vi med oppøving av gehør, stemmekvalitet, klang, pust og sjangerforståelse. Vi danser enkle koreografier tilrettelagt for nivået til gruppa (man må ikke danse, det finnes nok andre ting å gjøre) Vi jobber med hele spekteret av skapende krefter, innsikt, forståelse og formidlingsevne av en karakter, rolle- og sangtekst.

I løpet av skoleåret jobber vi med egenproduserte forestillinger eller medvirker i Musikalprogrammenes produksjoner. Skoleåret 23-24 skal vi i samarbeid med barna i musikalensemblet jobbe med produksjonen «Fra Hoolywood til Hønefoss» med forestillinger i mai 2024.

Praktisk info

Lette, ledige klær å bevege seg i, passende skotøy

Semesterinfo

Undervisningsåret har varighet fra aug/sept til mai som utgjør ca 65 timer undervisning i løpet av perioden inkludert workshops, jule- og vårforestilling. I tillegg kommer produksjonsperiode før 3 forestillinger i bysalen amfi i mai/juni-24.

Instruktører
 • Alder
  20+
 • Tid
  torsdag kl. 19.00 - 21.00
 • Pris
  kr. 2350,- pr semester

  Påmelding gjelder for hele året,
  totalt kr. 4700,-